Miksi Lindos Elementit?

Kaikki toimintamme perustuu vaivattomaan ”Avaimet käteen”– palvelu malliin, jossa asiakkaillemme tarjotaan laadukkaita kotimaisia pihatuotteita, toimitiloja ja kaikki palvelut saman katon alta. Olemme toimineet piharakentamisen parissa yli 20 vuoden ajan pienenä mutta kasvavana perheyrityksenä ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat aina siistin työnjäljen.  

Me toimimme joustavasti, huomiomme asiakkaamme tarpeet ja toiveet tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on aina halua ja kykyä ratkaista haasteet sekä mahdolliset ongelmatilanteet yhteistyössä.

Pihanrakennukset

Valmistamme laadukkaita ja kestäviä piharakennuksia. Piharakennuksillemme myönnämme 7 vuoden runkorakenteen takuun. Meiltä löytyy valmis mallisto ja valmistamme lisäksi asiakkaan piirustuksien ja mittatilauksen mukaan piharakennukset. Suurin osa varastorakennuksistamme on jälkeenpäin siirrettävissä kätevästi. Piharakennukset toimitetaan aina lähtökohtaisesti ”Avaimet käteen”-palveluna perustuksineen ja valmiiksi käsiteltynä.  Kauttamme myös muut pihan puurakennelmat. Kysy tarjous! 

Piha-aidat

Meiltä löytyy oma aitaelementtimallisto ja valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan piha-aidat. Puramme vanhat aitarakennelmat ja asennamme uudet siististi paikoilleen. Rakennamme myös suorastatavarasta piha-aidat. Puuaidat ovat perinteisiä pihan rajaamisratkaisuja, joita näkee etenkin omakoti- ja rivitaloissa. 

Toimitilaratkaisut

 Olemme olleet monessa projektissa mukana tekemässä kuin myös pääurakoitsijana.  

Koskenkylän K-marketin laajennus ja saneeraustyöt pääurakoitsija

Loviisan kirpputorin saneeraus, väliseinä ja katonlisäeristystyöt

2019 Autotalojärvi Kotkan autojen esittelytilarakennuksen  toimitus ”Avaimet käteen”-palveluna

2019 Porvoon K-market Haikkoo/ Pääurakoitsija

Käynnissä: 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen 1023 m2  uusien toimitilojen rakentaminen Porvoon Kuninkaanportissa. Valmistuminen 6/2024

 

Huolto ja kunnossapito

Piha-aidat ja piharakennukset vaativat aika-ajoin huoltoa tai kokonaan jopa uusimisen. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen veloituksetta ja arviomaan huolto ja korjaustarpeet. Meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen korjaus ja huolto toimenpiteistä. Korjaamme, suoristamme ja huolto maalaamme piha-aidat ja piharakennukset. Puramme vanhat rakennelmat, perustamme uudet ja asennamme ne täysin valmiiksi sopimuksen mukaan.  Omakotitalojen kattojen pesut, pinnoitukset, ulkovuoraukset, peltityöt ja lahovaurioiden korjaustyöt myös kauttamme.

 

Kotitalousvähennys

Yrityksemme on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja näin ollen voit hakea kotitalousvähennystä omassa verotuksessasi. Muista kuitenkin itse varmistaa kohteesi vähennyskelpoisuus veroviranomaiselta. Vähennys vuonna 2022 on 40 % / 60% laskutetusta verollisesta työstä ja korkeintaan 2.250,00 €/henkilö, omavastuu 100,00€. Puolisot voivat yhdessä hakea vähennystä korkeintaan 4.500,00 €.

Lisätietoa vähennyksestä

 

Rakennusprojektin rahoitus

Osamaksusopimus on joustava vaihtoehto, jota voit käyttää projektien maksamiseen. Voit maksaa ylimääräisiä suorituksia tai vaikka koko luoton pois milloin tahansa. Kysy lisää projektisi rahoitusmahdollisuudesta.

 Piharakennukset | Vierasmajat ja pihasaunat | Piha-aidat | Terassit  | Pihatyöt |  Lumenpudotus ja luonti | Huolto, korjausrakentaminen ja kunnossapitopalvelut

 

TARVITSEEKO PIHARAKENNUS RAKENNUSLUVAN ?

Melkein jokainen rakennettava piharakennus on tarvinnut rakennusluvan. Tilanne muuttuu vuodesta 2025 lähtien, jolloin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta esimerkiksi pihasaunan, autotallin tai pihavaraston rakentaminen ei vaadi enää pitkää rakennuslupa menettelyä.

Eduskunta hyväksyi 1.3.2023 uuden rakentamislain, jonka mukaan alle 30 neliön piharakennuksen rakentaminen onnistuu 1.1.2025 alkaen ilman rakennuslupaa. Lain piti alunperin tulla voimaan vuoden 2024 alussa, mutta sitä lykättiin vuodella eteenpäin.

 

RAKENNUSLUPA VUODEN 2025 JÄLKEEN

Nykyiset rakennuslupa ja toimenpidelupa korvataan yhdellä lupamuodolla, rakentamisluvalla. Lupaa edellyttävien rakentamishankkeiden kynnystä nostetaan siten, että jatkossa esimerkiksi alle 30 neliön varaston tai pihasaunan voi rakentaa ilman lupaa, kunhan rakentamis- ja kaavamääräykset sekä rantarakentamisen säännökset täyttyvät. Kaikki rakennukset kuluttavat jatkossakin tontin rakennusoikeutta. Ympäristöministeriön tiedote 1.3.2023.

Yksityisasiakkaat:

Pihan projekteissa suunnittelemme piharakennukset ja tuotteet käyttötarkoituksen mukaan sekä materiaalivalinnat yhdessä asiakkaan kanssa, huomioon ottaen myös pihan luonteen sekä maaston. Panostamme asiakaslähtöiseen ja vaivattomaan palveluun yhdessä kestävän laadun kanssa. 

Taloyhtiöt / Yritykset:

Toimitamme aidat, katokset, pergolat, terassit ja pihanrakennukset ”Avaimet käteen” – palveluna sopimuksen mukaan. Puramme vanhat rakennelmat, asennamme uudet siististi ja nopealla aikataululla. Mikä parasta siivoamme jälkemme lähtiessämme ja lopputulos toteutetaan niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. 

YHTEISTYÖSSÄ LAADUKKAAN PIHARAKENTAMISEN PUOLESTA: