Miksi Lindos Elementit?

Kaikki toimintamme perustuu vaivattomaan ”Avaimet käteen”– palvelu malliin, jossa asiakkaillemme tarjotaan laadukkaita kotimaisia tuotteita ja kaikki palvelut saman katon alta. Olemme toimineet piharakentamisen parissa yli 20 vuoden ajan pienenä mutta kasvavana perheyrityksenä ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat aina siistin työnjäljen.  

Me toimimme joustavasti, huomiomme asiakkaamme tarpeet ja toiveet tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on aina halua ja kykyä ratkaista haasteet sekä mahdolliset ongelmatilanteet yhteistyössä. 

Pihanrakennukset

Valmistamme laadukkaita ja kestäviä piharakennuksia. Piharakennuksillemme myönnämme 7 vuoden runkorakenteen takuun. Meiltä löytyy valmis mallisto ja valmistamme lisäksi asiakkaan piirustuksien ja mittatilauksen mukaan piharakennukset. Suurin osa varastorakennuksistamme on jälkeenpäin siirrettävissä kätevästi. Piharakennukset toimitetaan aina lähtökohtaisesti ”Avaimet käteen”-palveluna perustuksineen ja valmiiksi käsiteltynä.  Kauttamme myös muut pihan puurakennelmat. Kysy tarjous! 

Piha-aidat

Meiltä löytyy oma aitaelementtimallisto ja valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan piha-aidat. Puramme vanhat aitarakennelmat ja asennamme uudet siististi paikoilleen. Rakennamme myös suorastatavarasta piha-aidat. Puuaidat ovat perinteisiä pihan rajaamisratkaisuja, joita näkee etenkin omakoti- ja rivitaloissa. 

Huolto ja kunnossapito

Piha-aidat ja piharakennukset vaativat aika-ajoin huoltoa tai kokonaan jopa uusimisen. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen veloituksetta ja arviomaan huolto ja korjaustarpeet. Meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen korjaus ja huolto toimenpiteistä. Korjaamme, suoristamme ja huolto maalaamme piha-aidat ja piharakennukset. Puramme vanhat rakennelmat, perustamme uudet ja asennamme ne täysin valmiiksi sopimuksen mukaan.  Omakotitalojen kattojen pesut ja pinnoitukset myös kauttamme. 

Kotitalousvähennys

Yrityksemme on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja näin ollen voit hakea kotitalousvähennystä omassa verotuksessasi. Muista kuitenkin itse varmistaa kohteesi vähennyskelpoisuus veroviranomaiselta. Vähennys vuonna 2022 on 40 % laskutetusta verollisesta työstä ja korkeintaan 2.250,00 €/henkilö, omavastuu 100,00€. Puolisot voivat yhdessä hakea vähennystä korkeintaan 4.500,00 €.

Rakennusprojektin rahoitus

Osamaksusopimus on joustava vaihtoehto, jota voit käyttää projektien maksamiseen. Voit maksaa ylimääräisiä suorituksia tai vaikka koko luoton pois milloin tahansa. Kysy lisää projektisi rahoitusmahdollisuudesta.

Lumenpudotus ja luonti

Hyvissä ajoin tilattu lumenpudotus tulee asiakkaalle halvemmaksi, koska pakkaslumi on huomattavasti helpompaa pudottaa kuin raskas suojalumi. Paksusta lumikuormasta voi tulla vaaratekijä sekä talon ja katoksien rakenteille että ihmisille. Lumenpudotuksessa on järkevää käyttää ammattilaisia sekä huolehdittava työturvallisuudesta ja ohikulkijoiden turvallisuudesta. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % työnosuudesta. Ota yhteyttä ja kysy tarjous! 

 Piharakennukset | Vierasmajat ja pihasaunat | Piha-aidat | Terassit  | Pihatyöt |  Lumenpudotus ja luonti | Huolto, korjausrakentaminen ja kunnossapitopalvelut

Yksityisasiakkaat:

Pihan projekteissa suunnittelemme piharakennukset ja tuotteet käyttötarkoituksen mukaan sekä materiaalivalinnat yhdessä asiakkaan kanssa, huomioon ottaen myös pihan luonteen sekä maaston. Panostamme asiakaslähtöiseen ja vaivattomaan palveluun yhdessä kestävän laadun kanssa. Piharakennuksien ja aitojen huoltotyöt. 

Taloyhtiöt / Yritykset:

Toimitamme aidat ja pihanrakennukset ”Avaimet käteen” – palveluna. Puramme vanhat rakennelmat, asennamme uudet siististi ja nopealla aikataululla. Mikä parasta siivoamme jälkemme lähtiessämme ja lopputulos toteutetaan niin että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Pihanrakennuksien ja rakennelmien huolto ja korjaustyöt. Kysy tarjous! 

YHTEISTYÖSSÄ LAADUKKAAN PIHARAKENTAMISEN PUOLESTA: