Itä-Uudenmaan Rakennusmessut la-su 10.-11.4.2021 klo 10-16 Uusimaa Areena Porvoo

Itä-Uudenmaan Rakennusmessut Uusimaa Areena Porvoo
la-su 10.-11.4.2021 klo 10-16

Raksa Porvoo –messut on keväästä asti elänyt korona-ajan epävarmuudessa. Maailma muuttui äkillisesti ja jouduimme siirtämään RAKSA-PORVOO -messut maaliskuulta syksylle.

Hetken näytti jo paremmalta, mutta nyt joudumme harmillisesti ilmoittamaan syksyn 2020 tapahtuman siirtämisestä edelleen jatkuvan koronatilanteen johdosta. Toimimme mahdollisimman joustavasti, jotta jokainen osapuoli selviäisi mahdollisimman vähillä menetyksillä.

Ymmärrettävästi eri osapuolten, myös meidän järjestäjänä, on täytynyt edetä varovasti syksyn osalta. Päätös on ollut vaikea, sillä valtio ei ole asettanut selvää linjausta tapahtumien järjestämiselle eikä valtaosa näytteilleasettajista voi ottaa riskiä tämän kaltaisessa tilanteessa.

Raksa Porvoo –messut siirtyy ensi keväälle 10.-11.4.2021. Toimimme aina terveys edellä seuraten tarkasti viranomaisten ohjeita. Haluamme olla kehittämässä tapahtumia, jotka kestävät aikamme haasteet ja olemmekin asettaneet tavoitteemme korkealle ensi vuoden tapahtumaa varten.

Raksa 2020 näköislehti julkaistiin elokuun lopussa! Vaikka lehti tuotettiin kevään messuille ja ehdittiin painaa, on se silti syyskaudellakin ajankohtainen ja sisältää tuhdin annoksen asiaa asumisesta ja rakentamisesta. Pääset lukemaan sen tästä linkistä: TID-Raksa Näköislehti 2020
Lisää tietoa messuista:

Uuusimaa Areena
FACEBOOK
TID Media